Kesäohjelmat

Hotelli Kalevalan sijainti luonnon keskellä mahdollistaa monenlaiset tekemiset aivan hotellin lähistöllä, myös omatoimisesti. Kauemmas luontoon pääsee helposti opastetuilla retkillä. Kuhmon keskusta ja kylät tarjoavat monenlaista kulttuuria ja tapahtumia kesän mittaan.

Talviohjelmat

Hotelli Kalevalan talvi on täynnä puhdasta valkoista lunta, hiihtolatuja vaihtelevassa maastossa ja safareita. Huskyt ja moottorikelkat vievät sinut suureen talviseen seikkailuun kokeneiden oppaiden johdolla. Reippaan ulkoilupäivän päätteeksi voit varata erilaisia hoitoja hemmotteluosastollamme.

Kokoukset

Pienet palaverit ja isommatkin kokoukset ja koulutustilaisuudet onnistuvat mukavasti tiloissamme. Kokoukseen voit liittää ruokailut ja kahvittelut, oheisohjelmat sekä majoituksen. Tilamme soveltuvat myös sukujuhliin ja merkkipäivien viettoon.

Tyky- ja seikkailupalvelut

Kaikille ryhmille tilaisuudet suunnitellaan yksilöidysti. Huomioimme asiakkaan tarpeet, toiveet, tavoitteet ja ryhmän rakenteen.

Majoituspaketit

Tarjoamme monia valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja ohjelmiinne. Lisäksi voit varata aktiviteetteja ja hoitoja hemmotteluosastollamme vaikka täällä paikan päällä.

Ryhmäpaketit

Ryhmät majoittuvat mukavasti ja edullisesti hotellissamme. Järjestämme myös ruokailut, ohjelmat ja kiertoajelut toiveidenne mukaisesti. Tutustu valmiisiin ryhmäpaketteihimme, räätälöimme niitä tarvittaessa ryhmällenne sopivaksi.

Wellness-kokous vai kokous ja karhuyö?
Täydellinen kokouspalvelumme räätälöi kokouksen ryhmille sopivaksi. Monien mahdollisuuksien kankaalla vietätte kokousta vaikkapa Wellnessosastollamme, kokoustiloissamme tai savusaunan lauteilla. Kokouksen yhteyteen voi valita oheisohjelmia.

Aktiviteetit
Kuhmon upea erämaaluonto tarjoaa hienot puitteet omatoimiseen liikkumiseen. Keittiöstämme voi pyytää mukaan retkieväät!

Myös opastettu aktiviteettitarjontamme on runsasta kaikkina vuodenaikoina. Talven ja kesän retkillä pääsee mukaan moottorikelkkasafareille, lumikenkäilemään, huskysafareille, hiihtämään….pyöräilemään, karhun-katseluun, kalastamaan, marjastamaan, patikoimaan jne. Täällä luonto on lähellä.

Ryhmille Kuhmo tarjoaa runsaasti teemoitettuja retkiä ja käyntikohteita:
talvisodan taistelupaikat, ruskaretket, Vienan Karjalan kierros, kaupunkikiertoajelut, kalevalaisuus, kulttuuri ja Kamarimusiikki.

Mahdollisuus myös mukaviin, ohjelmallisiin illanviettoihin!
Järjestämme ryhmille mm. levytanssit, karaokea, nuotio-illat, tuolijumppaa, sauvakävelyä sekä Kalevalaisen Sampo-riitin.