Ajankohtaiset aukioloajat

A la carte-ravintola palvelee
Päivittäin klo 17 - 21.
Teethän ruokatilauksen 20:30 mennessä!
Ryhmäruokailut myös muina aikoina etukäteisvarauksella.

Aamiainen arkisin klo 7-10, la-su klo 8-10.
Hinta ei-majoittujille 18 €.

Saunan yleisövuorot klo 18-20 joka päivä, myös ei-majoittujille 10 €/henkilö.
Huom! Varmista puh. 08 655 4100 etukäteen, että saunat ovat lämpimänä!

Aulabaari palvelee joka päivä (vähintään) klo 9-21.

Pajakkakoskeen kellumaan?

Tätä elämystä ei pääse kokemaan kovin monessa paikassa! Eräpiira vie sinut kelluntapuvussa Kuhmon keskustassa sijaitsevan Pajakkakosken kuohuihin. Varsinkin kevään tulvan aikaan kuohut on melko hurjat, mutta elämys toteutetaan kuitenkin täysin turvallisesti. Voit varata aktiviteetin myös meiltä.

Katso lisää aktiviteetista>>

Katso lisää
Kuhmoon melomaan

Brittiläinen Guardian-lehti kehotti lähteä Kuhmoon melomaan, ja me suosittelemme sitä myös! Hotellin rannasta pääset Lammasjärvelle ja sen lukuisiin saariin - melottavaa riittää varmasti monen päivän ajalle. Illan tullen on mukavaa pujahtaa puhtaisiin lakanoihin saunan ja illallisen jälkeen...!

Melontaa ei tarvitse rajoittaa pelkästään lammasjärvelle, 1482 muutakin järveä ja 200 koskea kutsuvat sinutkin nauttimaan melonnan monista mahdollisuuksista.

Visit Kuhmo:n vinkit

Parhaat melontareitit Kuhmossa - Outdoor Active

Guardianin artikkeli

Tervetuloa viihtymään, myös lemmikin kanssa!

Hotellimme tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet yhdistää upeat luontoelämykset ja mukavat majoitusolosuhteet. Maisematerassilla nautitun aamupalan jälkeen voi hypätä suoraan polkupyörän selkään tai lähteä tutustumaan lähialueen metsämaisemaan. Hotellin omalla hiekkarannalla voi tutustua hauskaan suppailuun tai pulahtaa Lammasjärven aaltoihin. Rannassamme voi uittaa myös koiria.

Lemmikeistä puheen ollen - myös koirat ja kissat ovat hotelliimme tervetulleita ja mieluisia vieraita. Koirat saavat oleskella osassa ravintolaamme ja tarvittaessa majoitus järjestyy ensimmäisestä kerroksesta josta pääsee helpoiten ulkoilemaan.

Kesäisin terassillamme sijaitsee karvaisille kavereille oma ruokailupiste, jonka menussa tarjolla kypsennettyä riistanlihaa (Pikku pupen purtava 3 € tai Isomman hauvan herkku 5 €). Lisäksi saatavilla Vuppe-koiranolutta. Vettä ja rapsutuksia saa veloituksetta!

Kuhmon tapahtumat ja majoitustarjous

Yhdistä Kuhmon upea tapahtumatarjonta ja majoitus Hotelli Kalevalassa!

Majoitusalennus -10% päivän majoitushinnasta

Majoitusalennus voimassa Kuhmo-talon tapahtumien, Sommelo-kansanmusiikkijuhlan, Joutsentanssi-festivaalin ja Kuhmon Kelon tapahtumien yhteydessä. Mainitse tarjouksesta varausta tehdessä.
Tarjous ei voimassa Kuhmon Kamarimusiikin ajalla 14.-27.7. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin eikä ryhmähintoihin.

Jos haluat majoitus + ruokailu + lippupaketin ryhmällesi, kysy lisää sales@hotellikalevala.fi!26.-28.6. Kansanmusiikkijuhla Sommelo

9.-13.7. Joutsentanssi-festivaali

26.7.-18.8. Näytelmä: Viimeiset kiusaukset

La 24.8. Kuhmon venetsialaiset

La 21.9. Tuure Kilpeläinen: PARTYTUURE!

La 5.10. Jarkko Tamminen - Kuuleeko Kuhmo?

Pe 15.11. EILEN - TÄNÄÄN, Kaseva 50 vuotta

Pe 29.11. Arppa


Ajankohtaiset vinkkimme viihtymiseen

Katso täältä ajankohtaiset tapahtumat.

Saatavuus

Ympäri vuoden