Kuhmo Healing 17.11.2018

Kuhmo Healing -tapahtumassa pääset tutustumaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia tukeviin tietoihin ja taitoihin. Monipuolinen ohjelmisto tarjoaa niin luontoja, keskusteluja, työpajoja, meditaatioita kuin perinnehoitojakin. Tapahtumassa on myös pieni myyntitori.

OHJELMA - päivitetty 2.10.2018

Kansainvälinen vieraamme on Liz Padmadevi Baskimaasta, jonka työpajoissa pääset kokeilemaan chikungin pehmeitä liikkeitä sekä opiskelemaan intuitiivisen parantamisen taitoja. Lizin työpajat ovat englanniksi joten osallistuminen edellyttää auttavaa kielitaitoa. Tulkki avustaa tarvittaessa.

Sotkamolainen Karri Takko ohjaa puolestaan kehoa ja mieltä virkistävän joogaharjoituksen. TRE tärinäterapian mekanismeihin ja käytäntöön pääset tutustumaan kuhmolaisen Riikka Herukka-Seilosen työpajassa.

Suomussalmelainen Elena Junttila kertoo yleisölle karjalaisesta loitsuperinteestä ja esittelee vuonna 2017 ilmestynyttä runo- ja valokuvateosta Loihtiet. Toinen kirjoittajavieraamme on kuhmolainen Kati Sarvela, jota haastattelemme uunituoreen terveydenhuollon käytäntöjä uudistavan Inhimillisyyden vallankumous -teoksen merkeissä. Suomalaisten saunahoitojen perinteestä kertoo puolestaan Tanja Pyykkönen Kuumusta. Tanjalta voit myös varata hoitoajan iltapäiväksi.

Kuhmo Healingin avajaisissa on koettavissa Juurevan piirin ja Kuhmon mielenterveysseuran puheenvuorojen lisäksi meditatiivinen livemusiikkimeditaatio, jossa vieraanamme on Minna Seilonen Kuhmosta. Oivallusten pyöreässä pöydässä luemme kehomieliyhteyteen liittyviä ajatuskatkelmia ja keskustelemme niistä yleisön kanssa. Tapahtuman päättää rumpurentoutus nuotiotulen loimussa. Aikataulut tarkentuvat lähiviikkoina.

17.11. 2018 Maksuton ohjelma klo 11 alkaen
- Avajaiset & musiikkimeditaatio - musiikkivieraana Minna Seilonen
- Saunahoitoperinne - Tanja Pyykkönen
- Karjalaiset loitsut - Elena Junttila
- Kirjailijahaastattelu - Kati Sarvela
- Oivallusten pyöreä pöytä

Työpajat klo 12 alkaen
- Jooga ja kehomieliyhteys - Karri Takko 10e/60min
- TRE johdanto tärinäterapiaan - Riikka Herukka-Seilonen 10e/50min
- Chikung 5 elementin voimaharjoitus - Liz Padmadevi 10/50min
- Intuitive Healing - Liz Padmadevi 20e/90min
- Rumpurentoutus - Sanna Kyllönen 5e/25min

Perinnehoidot klo 13-17
Myyntitori klo 12-16

Päivitämme lisätietoa ohjelmasta, vieraista ja ennakkolipunmyynnistä lokakuun aikana. Huomaathan että työpajoihin ja hoitoihin on paikkoja rajallisesti! Ryhmäohjelmaa ja yksilöhoitoja on saatavilla myös perjantaille 16.11.2018 erikseen sovittavissa tilossa. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Tapahtuman järjestää Juurevan piirin Sanna ja Riikka yhteistyössä Kuhmon mielenterveysseuran ja alan toimijoiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat olla mukana tekemässä tapahtumaa!

Sanna Kyllönen
Ohjelmisto & viestintä & ryhmävaraukset
puh. 0400 677 667 tai kyllonensanna@gmail.com

Riikka Herukka-Seilonen
Myyntitori & markkinointiyhteistyö & ennakkoliput
puh. 050 410 34 60 tai riikka.herukkaseilonen@gmail.com