Ravintolatilamme

Pääsali
Pääravintolasali on ensimmäisenä ravintolatiloihin saavuttaessa. Saliin saapuessa matkalla on pari porrasaskelmaa, joihin on saatavilla pyydettäessä pyöratuoliliuskat. Tässä tilassa tarjoilemme aamiaisen. Istumapaikkoja on n. 80 henkilölle riippuen pöytien järjestelystä.

Väliterassi
Pääravintolasalin molemmilta puolilta pääsee väliterassille, johon mahtuu maksimissaan 60 asiakasta kerrallaan. Väliterassi on katettu ja ikkunoista aukeaa upea näkymä Lammasjärvelle. Tunnelmallinen terassi on erinomainen kesäjuhlien viettopaikka.

Ulkoterassi
Ulkoterassilla voit nauttia kesäpäivästä ja upeasta järvimaisemasta. Pöytäpaikkoja n. 30 hengelle.

Tuuletar-sali
Ravintolasalin vieressä, saapumissuunnassa vasemmalla, sijaitsee tarvittaessa väliovella suljettava Tuuletar-sali, johon pystymme järjestämään ravintolapaikkoja jopa 100 hengelle tai kokouspaikkoja 80 hengelle. Tuuletar-sali on hyvä tila pienemmille yksityistilaisuuksille.

Sampo-kabinetti
Pääsalin oikealla puolella on Sampo-kabinetti, joka sopii rentoon yhdessä oloon. Väliovilla suljettava kabinetti sopii hyvin pieneen palaveriin 2-10 hengelle.


Pääsalissa ja Tuuletar-salissa on esiintymislavat, joiden edustoille voimme järjestää tilaa tanssille tai muulle esiintymiselle.

Kaikki tilat voi vuokrata yksityiskäyttöön yhdessä tai erikseen, tilat järjestämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kysy lisätietoa myyntipalvelustamme (sales@hotellikalevala.fi) tai 08 655 4100!

Ravintolatilat

Ravintolatilojemme esittely.

Saatavuus

Ympäri vuoden