Hotelli Kalevala sijaitsee upean puhtaan luonnon keskellä ja aiomme omalla toiminnallamme kunnioittaa luontoa sekä paikallisia palveluita kestävän kehityksen mukaisesti.


Toimimme yhteistyössä paikallisten ja ympäryskuntien ohjelma-, kuljetus-, luonto- ja opaspalveluja tarjoavien yritysten kanssa. Matkailun edistäminen, työpaikkojen lisääminen ja työn kannattavuus alueella on meille tärkeää.


Suosimme ravintolassamme lähiruokaa paikallisilta toimijoilta. Ravintolaamme paikallisilta toimijoilta saamme mm. juurekset, salaatit, kananmunat, leivät, leivonnaiset sekä sesongin mukaan kalatuotteita. Omassa keittiössä valmistuu myös tilanteen mukaan leivät, leivonnaiset sekä itse tehty jäätelö. Lisäksi ostamme suoraan lähiluonnosta kerättyjä marjoja ja sieniä paikallisilta marjastajilta ja sienestäjiltä.


Autamme asiakkaitamme löytämään läheisen luonnon. Vastaanotostamme neuvomme viereisille hiihtoladuille, parhaille lumikenkäreiteille ja parhaisiin luontokohteisiin. Meiltä löytyy myös neuvot ja avut muiden paikallisten palvelujen äärelle.


Innostamme myös vieraamme mukaan säästämään ympäristöä valinnoillaan mm. sähkön ja veden kulutuksessa huoneessa.


Wild Taiga valittiin mukaan Sustainable Finland -ohjelmaan. Olemme yhdessä Kuhmo-Suomussalmi alueella valmiita kehittymään kestävän kehityksen matkailualueeksi. Lue lisää:
https://wildtaiga.fi/uutiset/wild-taiga-valittiin-sustainable-finland-ohjelmaan/


Henkilökuntamme on osallistunut We Speak Gay -sateenkaarikoulutukseen, joka kannustaa yrityksiä monimuotoisuuteen. Meille kaikki ovat tervetulleita omina itseinään ja turvallinen ympäristö kuuluu kaikille.