Karhunkatselu

Karhun tapaaminen villissä luonnossa on monille ennen kokematon elämys. Tämän turvallisesti kojuyöstä toteutetun katseluretken aikana voit päästä myös kuvaamaan karhuja, kenties myös susia, ahmoja ja maakotkia. Koska olemme kuitenkin villissä luonnossa, etukäteen emme yön tapahtumista voi tietää.

Hinta / henkilö alkaen

115 €

Saatavuus

Kesä

Karhun näkeminen luonnossa on unohtumaton kokemus. Katselukausi alkaa huhtikuun aurinkoisilta keväthangilta ja jatkuu lokakuulle asti, kunnes karhujen on taas aika käydä talviunille.

Retkellä tulee muistaa että karhut ja muut eläimet ovat villieläimiä ja liikkuvat omilla aikatauluillaan. Todennäköisyys nähdä karhu(ja) on 90-99%. Lisäksi alueella vierailee säännöllisesti ahmoja, kettuja ja susilauma.

Suosittelemme mukaan otettavaksi: lämpimät ja mukavat vaatteet, kamera, kiikarit. Kojuyön aikana ei ole sallittua meluta, tupakoida tai nauttia kovaäänisiä ruokia tai alkoholia.

Hinnat:


Yöretki (n. 16:00-7:00)

170 €/hlö/yö
200 €/hlö/yö + ruokailu
220 €/hlö/yö + kuljetus
250 €/hlö/yö + kuljetus + ruokailu

Iltaretki (n. 16:00-22:00)
115 €/hlö/ilta
145 €/hlö/ilta + ruokailu
165 €/hlö/ilta + kuljetus
195 €/hlö/ilta + kuljetus + ruokailu

Luxus-oltavat
Vietä yö luxus-mökissä karhuja katsellen. Mökeistä löytyy parisänky, wc/suihku, keittiö sekä isot ikkunat eläinten katseluun. Hinnat minimi 2 hengelle.
570 €/hlö/yö
600 €/hlö/yö + ruokailu
620 €/hlö/yö + kuljetus
650 €/hlö/yö + kuljetus + ruokailu

Kaikkiin hintoihin sisältyy info sekä eväspaketti yöksi/illaksi.
Retkien alku-/loppumisaika riippuu kuukaudesta sekä mahdollisesta kuljetuksesta ja/tai ruokailusta.
1 hengen varauksiin +50 € lisä (jos kuljetus).