Pilates-viikonloppu Hotelli Kalevalassa

1.-3.4.2022

Kaipaatko aikaa itsellesi? Haluatko irrottautua arjen kiireistä ja keskittyä omaan hyvinvointiin uniikissa, luonnonläheisessä ympäristössä? Tarjoamme tähän ainutlaatuisen mahdollisuuden joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Opettajana toimii kokenut pilates-ohjaaja Ritva Kuha. Hänen johdatuksellaan on mahdollista rentoutua viikonlopun aikana täydellisesti. Opetuksen lisäksi nautimme hyvästä ruoasta sekä hotellin saunaosaston palveluista. Voit olla täysin aloittelija tai aiemmin lajia harrastanut, tunnit räätälöidään ryhmän mukaisesti.


Otathan mukaan sisällä ja ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet sekä oman maton!

Paikkoja rajoitetusti.


Ohjelma

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Mitä pilates on?

Pilates menetelmänä pohjautuu ajatukseen, jossa kehon hallinta perustuu keskivartalon pinnallisten ja etenkin syvien lihasten koordinointiin. Pilatesharjoittelussa keskitytäänkin voimakkaasti juuri keskivartalon syviin vatsa- ja selkälihaksiin. Syviä vähän käytettyjä lihaksia pyritään aktivoimaan ja suuria usein arjen käytössä olevia lihaksia rentouttamaan. Lisäksi hengittäminen - rauhallinen, syvä ja tasainen hengitystekniikka on keskeisessä roolissa liikkeitä tehdessä. Pilates-menetelmässä ilmenee samankaltaisia harmonisia elementtejä, kuten esimerkiksi joogassa. Liikkeet ovat täsmällisiä, mutta pehmeitä, jopa soljuvia, joita ohjaa tarkoituksenmukainen hengitystekniikka.
Löydä sisäinen kehon ja mielen välinen tasapainosi Pilateksen avulla.

Ritvan ohjaama kehoa huoltava Pilates tunti vahvistaa ja tasapainottaa niin kehoasi kuin mieltäsi. Pilateksen kohdalla ei tarvitse olla huolissaan siitä "Osaanko minä?" tai "Riitänkö minä?", olet täydellinen Pilateksen maailmaan juuri sellaisena kuin olet.

Lue lisää Ritvasta ja pilateksesta täältä >>

Ritvan Relax -viikonloppu

Omaa aikaa, hyvinvointia ja pilatesta kauniin luonnon keskellä, kokeneen ohjaajan opastuksessa.

Hinta / henkilö alkaen

390 €

Saatavuus

Talvi

Kesto

2 yötä