Talviaktiviteetit

innovate zithromax cost Hotellissamme on kattava talviaktiviteettitarjonta. Hotellin läheisyydessä on runsaasti aktiveteetti mahdollisuuksia.

Kesäaktiviteetit

Hotellissamme on kattava kesäaktiviteettitarjonta. Hotellin läheisyydessä on runsaasti aktiveteetti mahdollisuuksia.

Kesäohjelmat

Hotelli Kalevalan sijainti luonnon keskellä mahdollistaa monenlaiset tekemiset aivan hotellin lähistöllä, myös omatoimisesti. Kauemmas luontoon pääsee helposti opastetuilla retkillä. Kuhmon keskusta ja kylät tarjoavat monenlaista kulttuuria ja tapahtumia kesän mittaan.

Talviohjelmat

Hotelli Kalevalan talvi on täynnä puhdasta valkoista lunta, hiihtolatuja vaihtelevassa maastossa ja safareita. Huskyt ja moottorikelkat vievät sinut suureen talviseen seikkailuun kokeneiden oppaiden johdolla. Reippaan ulkoilupäivän päätteeksi voit varata erilaisia hoitoja hemmotteluosastollamme.

Tyky- ja seikkailupalvelut

Kaikille ryhmille tilaisuudet suunnitellaan yksilöidysti. Huomioimme asiakkaan tarpeet, toiveet, tavoitteet ja ryhmän rakenteen.

Vuokraamme

Vuokravälineet niin kesälle kuin talvellekin.

Käyntikohteet

Käyntikohteita Kuhmossa.

Kuhmon upea erämaaluonto tarjoaa hienot puitteet omatoimiseen liikkumiseen. Keittiöstämme voi pyytää mukaan retkieväät!

Myös opastettu aktiviteettitarjontamme on runsasta kaikkina vuodenaikoina. Talven ja kesän retkillä pääsee mukaan moottorikelkkasafareille, lumikenkäilemään, huskysafareille, hiihtämään….pyöräilemään, karhun-katseluun, kalastamaan, marjastamaan, patikoimaan jne. Täällä luonto on lähellä.

Ryhmille Kuhmo tarjoaa runsaasti teemoitettuja retkiä ja käyntikohteita:
talvisodan taistelupaikat, ruskaretket, Vienan Karjalan kierros, kaupunkikiertoajelut, kalevalaisuus, kulttuuri ja Kamarimusiikki.

Mahdollisuus myös mukaviin, ohjelmallisiin illanviettoihin!
Järjestämme ryhmille mm. levytanssit, karaokea, nuotio-illat, tuolijumppaa, sauvakävelyä sekä Kalevalaisen Sampo-riitin.