Ravintola

Hotelli Kalevala - RavintolaKeittiömme tarjoaa kainuulaisia ja kansainvälisiä ruokia. Toivomuksesta myös kasvisruokailijoille.

Ravintolastamme avautuu upea, vuodenaikojen mukaan vaihtuva näkymä Lammasjärvelle. Vuosien kokemuksella järjestämme ravintolassamme jopa 200 hengen häät ja erilaiset juhlatilaisuudet.

Talonpoikaistyyppinen kesäterassimme tervaveneineen on erinomainen paikka juuri juhlatilaisuuksiin tai ryhmäruokailuihin. Talon erikoisuutena tarjoamme ryhmille Wanhan ajan illallisen tai Kalevalaisen pitopöydän. Paljon kiitosta saanut keittiömme tarjoaa sekä paikallista lähiruokaa että kansainvälisiä herkkuja.

Monipuolinen tarjonta

A la Carte keittiömme on avoinna kesäisin. Ryhmille, niin pienille kuin isoillekin olemme avoinna ympäri vuoden tilauksesta.

 

Ryhmille tarjoamme myös ruokailuja rannalla sijaitsevalla Riittitulipaikalla.

Ravintolan yhteydessä olevassa Sampo-kabinetissa voi saman, jyhkeän pöydän äärellä ruokailla 24 henkeä. Sampossa onnistuu myös rennompi kokous, pienimuotoinen häätilaisuus tmv.

Nauti rauhassa vaikka rönttös-kahvit!

Ravintolassa ja myös muualla hotellissa on ihania, pieniä nurkkauksia sekä aulan takkahuone, joissa voitte rauhassa seurustella tuttavienne kanssa, lukea päivän lehdet tai nautiskella rönttös-kahvit.

Ravintolamme yhteydessä on lisäksi pieni kirjastonurkkaus, josta löytyy suomalaisten kirjojen lisäksi myös englantilaista, saksalaista ja ranskalaista kirjallisuutta. Se on hotellivieraittemme vapaassa käytössä.

Tanssi-iltoja järjestämme muutamia vuosittain, tarkemmat päivämäärät löydät Tapahtumat –linkin alta. Ryhmille levytanssit vaikka joka ilta!