Opastettuja kesäaktiviteetteja

Ohjelmapalveluyrityksemme järjestävät sekä päivittäin että viikoittain ohjattuja aktiviteetteja.
Ohjelmiin tulee ilmoittautua vähintään päivää ennen ja minimi osallistujamäärä on kaksi henkilöä.
Lisätietoja myyntipalvelustamme sales@hotellikalevala.fi

Karhunkatseluyö

Karhun tapaaminen villissä luonnossa on monille ennen kokematon elämys. Tämän turvallisesti kojuyöstä toteutetun katseluretken aikana voit päästä myös kuvaamaan karhuja, kenties myös susia, ahmoja ja maakotkia. Koska olemme kuitenkin villissä luonnossa, etukäteen emme yön tapahtumista voi tietää. Hinta sisältää kuljetuksen Kuhmon keskusta -itäraja (joko Boreal Wildlife Centre, Wild Brown Bear, Taiga Spirit tai Artic Media) noin 50 min/suunta, opastetun kojuyön sekä pienet retkieväät. Kojussa sinulla on mahdollisuus myös nukkua (tyyny, makuupussi).

Suosittelemme mukaan otettavaksi: lämpimät ja mukavat vaatteet, kamera, kiikarit. Kojuyön aikana ei ole sallittua meluta, tupakoida tai nauttia kovaäänisiä ruokia. Paluu kojulta tapahtuu seuraavana aamuna noin klo 7.00. Osa kojuista sijaitsee rajavyöhykkeellä, rajavyöhykelupaa varten tarvitsemme etukäteen
osallistujan koko nimen, syntymäajan ja kansalaisuuden.

Hinta 185 €/hlö

Vaellus karhun jalanjäljille itärajalle

2-3 tunnin vaelluksen aikana pääset oppaan johdolla liikkumaan samoissa paikoissa karhunpoluilla. Opas etsii kanssanne karhun tassunjälkiä, merkkejä puista jne. sekä kertoo samanaikaisesti karhun elämästä ja olosta Taigametsässä. Varusteiksi suosittelemme: hyvät jalkineet ja sään mukaiset vaatteet, kiikarit, kamera. Retken aikana nautitaan kahvia, hinta sisältää kuljetuksen Kuhmon keskustasta itärajalle.

Hinta 65 €/hlö

Pyöräretki

Opastettu 3 tunnin retki maaseudulle, sisältäen pyörän, kypärän, virvoitusjuoman ja pientä evästä.

Hinta 48 €/hlö

Pyörä- ja vaellusretki

3 tunnin retki sisältää noin 7 km pyöräretken ja 2,5 km vaelluksen Kämärän luontopolulla, virvokkeita ja pientä syötävää.

Hinta 48 €/hlö

Sauvakävelyretki

Opastettu 2 tunnin sauvakävelyretki Kalevalankankaalla.
Aluksi pieni tekniikan opastus, sopii siis hyvin myös aloittelijoille.

Hinta 38 €/hlö

Huskyvaellus

Tämä vaellus vie sinut luontoon ihanien huskykoirien kanssa. 5-6 tunnin vaelluksen aikana opit tuntemaan ystävälliset koirat ja Kuhmon upean luonnon. Hintaan sisältyy retkilounas ja kuljetus vaelluskohteeseen.

Hinta 95 €/aikuinen, 47,50 €/lapsi

Kalastusretki Pajakkajoelle

Opastettu retki Kuhmon keskustassa sijaitsevalle Pajakkajoelle.
mahdollisuus kalastaa siikaa, kuhaa, haukea ja ahventa. Hinta sisältää kuljetukset ja nuotiolounaan.
Kestoaika noin 4 tuntia.

Hinta 110 €/hlö

Kalastusretki Syväjärvelle

Opastettu retki kauniille järvelle, mahdollisuus kalastaa kirjolohta. Hinta sisältää kuljetuksen, kalastusluvat, -välineet ja nuotiolounaan.
Kestoaika 4 tuntia.

Hinta 110 €/hlö

Jännittävä koskiuinti

Uiminen koskessa saattaa tuntua ajatuksena hurjalta ja vaaralliselta. Ammattitaitoisten oppaiden ja asianmukaisten varusteiden ansiosta on kuitenkin mahdollista turvallisesti saada tämä jännittävä ja ainutlaatuinen kokemus. Varustuksena
on lämmin väliasu, pelastuspuku ja koskenlaskuliivi ja -kypärä. Ensimmäinen lasku tehdään oppaan ohjaamana, mutta toisella kertaa pääsee jo yksinkin nautiskelemaan koskenlaskusta. Hinta sisältää kuljetuksen, lämpimän juoman ja diplomin.

Hinta 140 €/hlö

Hyvinvointia

Hyvinvointiin suosittelemme:

Turvesauna, infrapunasauna

Yrttiporekylvyt

Klassinen hieronta, Kalevalainen jäsenkorjaus, Reiki-hoito
tästä.


Hotellivieraidemme
vapaassa käytössä:


Erilaisia kesäpelejä: sulkapallo, frisbee, petanque

Hiekkaranta ja kota

Wi-Fi