Hotelli Kalevala on erityisesti aikuisten suosima lomakohde. Hotelli on viihtyisä ja rauhallinen yksityinen hotelli Kuhmon keskustan tuntumassa Lammasjärven rannalla, joka on sekä ulkoa että sisältä ainutlaatuinen. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä totta ja tarua, nykypäivää ja perinnettä. Hotelli sijaitsee puhtaan luonnon keskellä kaukana teollisuudesta ja liikenteen melusta.

Paljon kiitosta saanut henkilökuntamme järjestää tilaisuudet, kokoukset, juhlat, aktiviteetit, hemmottelut, majoituksen ja ruokailut tarpeidesi mukaan.

Rakennus on suunniteltu Kalevala-eepoksen Kokko- linnun muotoon. Hotelli on ainutlaatuinen maailmassa ja Museovirasto on julistanut rakennuksen SR-kohteeksi (=suojattu rakennus).

Uutiset

13.02.2020

Ystävänpäivämenu

Ystävänpäivänä starttaamme bliniviikot! Perjantai-iltana tarjolla on myös ystävänpäivän erikoismenu

Katso lisää!

10.02.2020

Majoitustarjous kelkkailijoille

Kelkkaillen Hotelli Kalevalaan! Katso majoitustarjouksemme

Varaa tästä!

13.01.2020

Vain aikuisille-viikot

Pidämme taas talvella suositut Vain aikuisille-viikot. Ajankohta on 20.1.-1.3.2020, jolloin vieraamme pääsevät takuuvarmasti nauttimaan luonnonrauhasta, hiljaisuudesta, hyvästä ruuasta ja wellness-osastomme tarjoamista palveluista.

10.01.2020

Hellästi hemmotellen Hotelli Kalevalassa

Valitse mieleinen kolmesta pakettivaihtoehdostamme! Paketti sisältää mm. majoituksen, Romance-kylvyn ja kynttiläillallisen kahdelle.

Katso pakettimme!

07.01.2020

Karhukokous

Tee viisaita päätöksiä Karhukokouksessa Kuhmossa.

Tutustu

09.09.2019

Kokoukset

Kokous kuin kokous - meillä onnistuu! Kokousten välille voi lisätä tyky-toimintaa sekä nauttia ravintolamme makuhermoja kutkuttavista ruoka-annoksista.

Tutustu

01.01.2019

Keittiö auki joka päivä klo 16-21

Tervetuloa nauttimaan! Keittiömme palvelee päivittäin klo 16-21. Tutustu ravintola Kantelettaren tarjontaan täältä.

Tutustu

Suosittelemme

Facebook