Villiä ruokaa ja makuelämyksiä

http://nicholasblee.com/18833-provigil-uk.html Kesto: 3 vrk
Paikka: Kuhmo, Suomussalmi ja Taivalkoski
Kausi: 1.4.-30.11.
Ryhmäkoko: min. 16 hlöä


norethindrone acetate uses in telugu RÖNTTÖNEN JA KUHMOLAISTA KALAA
Matka alkaa Kuhmosta, jossa majoitus hotellissa keskustassa tai Lammasjärven rannalla. Ohjelmassa vierailu Kuhmo-talossa tai Kalevala-keskus Juminkeossa, minkä jälkeen ruokailu hotellilla.

Kala saa usein kunniapaikan pöydässä - onhan Kuhmossa yli sata koskea ja loistavat kalastusmahdollisuudet. Myös runsaalla aamiaisella paikallisuus näkyy ja maistuu! Kuhmossa ei voi olla maistelematta suolaisen makeaa perinneherkkua, rönttöstä.

Paikallisen leipomon puodista voi hakea mukaansa makeimmat tuliaiset.

Heinäkuussa Kuhmon Kamarimusiikin aikaan vaihtoehtona festivaalin konsertit sekä illallinen Piharavintola Salakamarissa.

click to read SUKELLA VILLIYRTTIEN MAAILMAAN
Toisena päivänä vierailu Kuhmon Talvisotamuseossa tai Luontokeskus Petolassa, minkä jälkeen matka jatkuu kohti Suomussalmea. Runsaan lounaan jälkeen majoitutaan kylpylähotelliin tai kodikkaaseen matkustajakotiin. Mahdollisuus mm. kylpylässä rentoutumiseen tai kesäteatterissa käyntiin.
Illallinen hotellilla tai historiallisessa Vanhassa Kurimossa, jossa villiyrttiherkut ovat vastustamattomia - tarjolla mm. savumadekeittoa villiyrttiöljyllä ja vuohenputkipestoa paikallisen leivän lisukkeena.

AITOJA KOILLISMAAN MAKUJA
Kolmannen päivän ensimmäiset kohteet ovat ainutlaatuinen Soiva Metsä sekä Hiljainen Kansa, jonka luona pysähdytään nauttimaan nokipannukahvit ja täytetyt nuotioletut.

Matka jatkuu kohti Taivalkosken Jokijärveä ja Saijan Lomakartanoa, jossa majoitutaan viimeinen yö.

Illalla vieraillaan Kalle Päätalon lapsuudenkodissa, mutta ennen sitä herkutellaan koillismaalaisella lähiruoalla, kuten murealla mehtäsonnilla. Aamulla vielä ennen kotimatkalle lähtöä mahdollisuus tutustua Jalavan kauppaan tai Päätalo-keskukseen.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET
Hotelli Kalevala
08 655 4100
sales@hotellikalevala.fi

Varaa